Detský púder: 6 trikov na jeho použitie pre krásu!

19.12.2014 21:58

Ak máš rada multifunkčné produkty, ktoré ti uľahčia kozmetický život, detský púder je jedným z nich. Tento veľmi dostupný proodukt dokáže naozaj nepočetné množstvo vecí, o ktorých si možno ani nevedela. Dokáže pridať objem tvojim vlasom, pomôže ti pri tom, aby sa tvoj make up nepohol z miesta po celý deň a mnoho ďalších. Ak sa chceš zistiť viac o tom, ako používať detský púder vo svojej kozmetickej rutine, prečítaj si týchto 6 tipov a trikov na jeho použitie. 

 

1. Zväčšenie objemu mihalníc

Na mihlanice nanes tenkú vrstvu detského púdra. Toto pomáha pri dodaní extra dĺžky, objemu a celková textúra mihalníc sa zlepší a aplikovanie maskary bude jednoduchšie. Okrem toho, ak je maskara, ktorú používaš na tej tekutejšej strane, detský púder zabráni tomu, aby sa rozmazávala a pomáha ju udržať na mieste.

Zväčšenie objemu mihalníc

2. Suchý šampón

Vo veľmi malých množstvách nanes na vlasové končeky detský púder, poriadne vymasíruj a nakoniec si vlásky dôkladne prečeš a voilá! Okamžité absorbovanie nadbytočného oleja z vlasov ti určite pomôže, ak nemáš ráno čas na umývanie vlasov. Samozrejme, že detský púder pridá aj na objeme a dodá textúru.

 3. Odstránenie lesku z tváre

Mastenec, ktorý sa v tomto zázračnom prášku nachádza, absorbuje pot na tvári. Nesmieš ho ale aplikovať veľa, lebo budeš pôsobiť ako duch. Ak si si po dovolenke kúpila púder, ktorý je ale už teraz pre teba príliš tmavý, jednoducho zmiešaj detský púder s tmavším púdrom a problém je vyriešený.

4. Dlhotrvácnosť rúžu

Na pery nanes prvú vrstvu rúžu. Chvíľku počkaj, prilož kozmetický obrúsok a jemne popráš detský púder po kozmetickom obrúsku. Potom aplikuj druhú vrstvu a hotovo. Tento trik ti predĺži životnosť rúžu na tvojich perách keď budeš jesť aj piť.

Detský púder

5. Malé rezy a škrabance

Ak sa pri holení náhodou porežeš, nie je nič lepšie ako naniesť vrstvu detského púdra na toto miesto a nemusíš sa už o nič ďalej starať.

6. Vlhké nohy

Nemáš čas sa po cvičení osprchovať, lebo sa niekde veľmi ponáhľaš? Predstava toho, že by si si mala obuť topánky s vlhkými nohami, nie je príjemna. Detský púder ti pomôže aj v tomto. Na nohu si jemne nasyp detský púder a šup s nohami do topánok. Detský púder pohltí vlhkosť a zabráni tomu, aby topánky kvôli tomu začali zapáchať.

https://www.akademiakrasy.sk/c/10526/detsky-puder-6-trikov-na-jeho-pouzitie-pre-krasu  (19.12.2014)