6 trikov na krásne mihalnice

19.12.2014 21:59

Každá z nás túži po bohatých, dlhých a vytočených mihalniciach. Nie však ku každej bola príroda natoľko štedrá. Zdajú sa ti byť tvoje mihalnice krátke? Alebo máš pocit, že nie sú dostatočne husté? Skvalitni starostlivosť o korunu krásy oka. Časté nánosy maskár oslabia aj tie najkrajšie mihalnice. Prinášame ti skvelých 6 trikov na krásne mihalnice. Vyskúšaj.

 

1. šetrné odličovanie

Oblasť očí je veľmi citlivá, takže pri odličovaní postupuj citlivo. Nanes odličovač očného mejkapu na tampón a jemným pohybom nanes na mihalnice, chvíľku počkaj a potom zotri, v prípade potreby zopakuj viackrát. Najlepšie odličovače sú na olejovej báze. Sú šetrnejšie k mihalniciam.

2. použi púder

Skvelý trik s ktorým budú tvoje mihalnice opticky pôsobiť hustejšie. Pred nanášaním maskary použi na mihalnice práškový púder. Až po jeho použití aplikuj maskaru. Uvidíš skvelý rozdiel.

3. vyčaruj si oblúk

Výborným pomocníkom pre skvelé mihalnice sú klieštiky. V prípade, že ich používaš správne neničia mihalnice, práve naopak krásne ich vytočia do želaného oblúka. Klieštiky používaj vždy na nenamaľované mihalnice, pretože ak použiješ klieštiky na namaľované mihalnice polámu sa ti.

Prirodzene krásne mihalnice

4. pomôž si ceruzkou

Pri krátkych mihalniciach si opticky môžeš pomôcť ceruzkou alebo očným tieňom. Pri korienku mihalníc si nanes tenkú linku a zapracuj ju dostratena. Vytvoríš si efekt zahustenia.

5. vyskúšaj fluid

Na trhu sú dostupné oftalmologicky testované fluidy aktivujúce rast mihalníc. Vyskúšajte!

6. kamoška vazelína

Večer pred spaním si nanes na odlíčené mihalnice tenkú vrstvu vazelíny a nechaj ju pôsobiť počas noci. Tvoje mihalnice budú po pravidelnom používaní husté a vyživené.

https://www.akademiakrasy.sk/c/8273/6-trikov-na-krasne-mihalnice  (19.12.2014)