5-minútový párty účes

10.05.2014 21:52

Chcete vyzerať tip top, no nemáte rada dlhé opletačky pred zrkadlom? Potom sa vám zíde náš návod na rýchly párty účes. S pomocou kefy a sponiek ho urobíte za pár minút a zvyšok času môžete venovať mejkapu a obliekaniu. Pripravená? Nech sa páči...
 

Našli sme pre vás šikovný videonávod, ako sa nielen na Silvestra učesať vo veľkom štýle. Základom je drdol, teda vlasy vyčesané dohora, k tomu niekoľko neposlušných pramienkov a je to. Rebelský, no upravený účes je na svete.

Začíname tupírovaním

Tento účes je pre ženy s dlhšími a stredne dlhými vlasmi? Na začiatku ich majte rozpustené a rozdeľte ich na dve časti, Horné vlasy stiahnite do chvosta a tie pod nimi mierne natupírujte. Zaistíte si tým objem a nadýchanosť účesu.

Urobte drdol

Natupírované vlasy stiahnite k sebe, zdvihnite dohora a zakrúťte, ako keď robíte klasický twist. Dobre uchytávajte sponkami, aby bol účes vo finále pevný a pretŕčajúce konce prameňov nechajte voľné. Urobte z nich mierne strapatý look, ako môžete vidieť vo videu pod článkom.

Pomáhajte si sponkami

Máme hotový drdol, no ešte stále sú horné vlasy uchytené v gumičke. Dajte ju teda dole a s prameňmi, ktoré máte teraz voľné, môžete kreovať výsledný účes. Môžete si oddeliť ofinku, môžete na temene vytvárať z vlasov objem, môžete sa vyhrať po boku hlavy s prichytávaním pramienkov. Najlepším priateľom vám budú sponky, ktoré vlasy udržia presne tam, kam ich dáte, zakrútite alebo nadvihnete.

Finálny look je na vás

Výsledný účes je len a len na vás, no môžete sa nechať inšpirovať presným postupom vo videu. Na záver, samozrejme, patrí lak na vlasy, aby vlasy vydržali celú noc a vy ste sa mohli baviť.

https://wanda.atlas.sk/5-minutovy-party-uces-video/moda-a-krasa/vlasy/824385.html (10.5.2014)